Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Lloydscompany | Giorgo Costa Klein, klein vogeltje Een avontuurlijke hiphop dans- theatervoorstelling (4+).

zo 23 februari 2025

15.00 uur, entree € 12,50.

Lloydscompany | Giorgo Costa
Klein, klein vogeltje

Een avontuurlijke hiphop dans- theatervoorstelling (4+).

In de voorstelling   Klein, klein vogeltje ,   vol tricks, hiphop -en breakdance, acrobatiek en spel, volgen we het avontuur van twee broertjes die op een warme zomerdag mogen kamperen in de achtertuin van papa en mama. Het publiek komt terecht in de rijke fantasiewereld van de twee jochies: de tuin verandert in een enorm bos waarin de broertjes op ontdekkingsreis gaan en allerlei avonturen beleven.

Klein, klein vogeltje is een idee van choreograaf en danser Giorgio Costa. Giorgio maakt deze voorstelling in samenwerking met de performers, onder de vlag van Lloydscompany.

Giorgio Costa is artistiek leider van het MBO Albeda Danscollege en werd in 2019 verkozen tot leraar van het jaar. Costa is sinds 2004 actief in de wereld van hiphop dans. Hij begon zijn danscarrière bij de breakdance formatie Groove Kings, vloog de hele wereld over om shows te doen voor grote merken als Nike en Asics en danste in de shows van o.a: Broederliefde, Maan, Ronnie Flex, Jandino Asporaat & Glennis Grace. 

Bij Lloydscompany komen dansers, upcoming urban makers en de underground battle scene samen. Met voorstellingen voor de theaters en festivals slaat Lloydscompany een brug tussen de straat en het podium. 
 


Locatie

Klooster | Theater
Wilhelminaweg 77, 3441XB Woerden


Website: Lloydscompany | Giorgo Costa Klein, klein vogeltje Een avontuurlijke hiphop dans- theatervoorstelling (4+).


Klooster | Theater

Klooster | Theater