Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Holland Dance Festival Talent on the move

ma 17 februari 2025

20.15 uur, entree € 20,00.

Holland Dance Festival
Talent on the move

Maak nu al kennis met de sterren van morgen!

De volgende generatie danstalenten, vol explosiviteit en een ongekend hoog niveau aan energie, dat is de voorstelling Talent On The Move van Holland Dance Festival en Codarts Rotterdam, dé internationale hotspot voor eigentijdse dans. Met trots laat Holland Dance Festival het Nederlandse publiek kennismaken met¿de sterren van morgen.

Een dertigtal dansers, afkomstig uit alle delen van de wereld, toont een uniek programma. Hun jeugdige flexibiliteit vertaalt zich naar prachtige solo’s, duetten en groepsstukken - afkomstig uit bestaand repertoire van internationale topchoreografen en uit nieuw werk van jonge choreografietalenten. Dit nieuwe werk is vaak speciaal voor de dansers van Codarts en voor deze tournee gecreëerd.

Holland Dance Festival en Codarts Rotterdam bieden jong toptalent graag een landelijk podium. Door Talent On The Move kunnen de dansers uitgebreide, noodzakelijke podiumervaring opdoen en dat doen ze vol passie en overgave. Het is een aanstekelijke, hartverwarmende voorstelling waarbij het lijkt of hun energie nooit ophoudt. 

“Aanstormende dansers vol explosiviteit en strijdkracht” (Theaterkrant). 


Locatie

Klooster | Theater
Wilhelminaweg 77, 3441XB Woerden


Website: Holland Dance Festival Talent on the move


Klooster | Theater

Klooster | Theater