Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Grof Geschud Kroost

vr 7 februari 2025

20.15 uur, entree € 21,50.

Grof Geschud
Kroost

Een avond poëtisch cabaret vol humor, muziek en ontroering.

Niet grof gebekt maar wel grof door elkaar geschud door liefde, leed en leven, onderzoeken de twee ex-geliefden in Kroost de wens om ouder te worden. Want de voortplantingsdrift borrelt. Maar welke bagage heb je meegekregen van je ouders, en wat neem je mee naar je eigen opvoeding? 

In hun derde cabaretprogramma schromen Lander en Myrthe het niet pijnlijke zaken uit het verleden van beide families aan te pakken, wat tot hilarische en soms gevoelige taferelen leidt. Na het succes in het eerste seizoen zetten deze twee “volgroeide kinders voor wie cabaret pure overlevingskunst is” (Knack) hun tocht door de Lage Landen voort..

Het Vlaams-Nederlandse cabaretduo Grof Geschud werd met Kroost overladen met lovende kritieken. Naast vijf sterren in De Standaard en vier sterren in Trouw, bombardeerde Het Parool hen tot rechtstreekse erfgenamen van Kommil Foo. "De Antwerpse Lander en de Achterhoekse Myrthe mogen dan niet voorbestemd zijn als levenspartners, op het podium hebben ze een onwaarschijnlijk sterke chemie” (Het Parool).
 


Locatie

Klooster | Theater
Wilhelminaweg 77, 3441XB Woerden


Website: Grof Geschud Kroost


Klooster | Theater

Klooster | Theater