Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Roel C. Verburg Magisch Realisme

za 1 februari 2025

20.15 uur, entree € 19,50.

Roel C. Verburg
Magisch Realisme

Als enige in Nederland combineert Roel stand-up comedy met muziek.

Zijn vorige cabaretvoorstelling Rock & Roll ging over zijn leven als muzikant, Magisch Realisme gaat over zijn leven als komiek.

Roel C. Verburg is een grappenmaker en niet alleen tijdens optredens, maar ook in zijn vrije tijd. Maar hoe is het leven van iemand die alleen maar grappen maakt? Is dat altijd leuk? En ook voor zijn omgeving? Roel vindt van wel en over het algemeen is hij best tevreden over zijn leven. Maar in zijn liedjes kan hij toch altijd even wegvluchten in een ander persoon of in een ander leven. En daar ontstaat de magie.

Gitaarkomiek Roel C. Verburg¿staat bekend om zijn relaxte podiumpersoonlijkheid en grappige liedjes. Naast zijn vertellingen over zijn dagelijkse leven als flierefluiter pur sang brengt hij bijzonder grappige liedjes (Onder De Plak, Slechtste Rapper Van De Straat, Ik Koester Je Oester) op zijn elektrische gitaar. En waar bij de meeste cabaretiers de liedjes een rustpunt vormen, gaan bij Roels liedjes de grappen in hoog tempo door.

Op de radio deed hij elke week een liedje in de Freaknacht bij Giel Beelen op 3FM en later elke vrijdagochtend bij Jeroen van Inkel op Radio Veronica en NPO Radio 5. Op TV was hij o.a. te zien bij Kopspijkers, Comedy Explosion, DWDD en Padoem Patsss. Hij veroverde menig podium in Nederland en België, speelde op festivals als Lowlands, Concert At The Sea & Zwarte Cross en is tevens één van de vaste comedians bij Comedy Café.
“Liedjes in de traditie van Hans Dorrestijn, met de muzikale kwaliteit van Spinvis” (Elsevier).

“Roel C. Verburg is een fenomeen op zich”  (Trouw). 


Locatie

Klooster | Theater
Wilhelminaweg 77, 3441XB Woerden


Website: Roel C. Verburg Magisch Realisme


Klooster | Theater

Klooster | Theater