Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Rock 4 Queen, A night At The Opera

do 30 januari 2025

20.15 uur, entree € 29,50.

Rock 4
Queen, A night At The Opera

Doen wat velen voor onmogelijk houden: Het vertolken van het album A Night At The Opera. Rock4 gaat deze uitdaging aan en zorgt voor een unieke avond met een ultieme Queen ervaring.

50 Jaar Bohemian Rhapsody. 50 Jaar A Night At The Opera, Queen’s veelzijdige meesterwerk en één van de beroemdste albums aller tijden. Rock4 viert deze mijlpaal in de muziekgeschiedenis op sublieme wijze, slechts gebruikmakend van hun vier stemmen.

Rock4 heeft zich in de laatste jaren ontwikkeld tot een vocale rockband met een diepe bas en een percussionist van wereldklasse, een indrukwekkende leadzanger en een geweldige klassieke tenor. Stemkunstenaars van het allerhoogste niveau die het publiek meenemen in de krachtige Queen songs met de verschillende muziekstijlen, de rijke harmonieën en de subtiele, emotionele uitvoeringen.

Alle nummers van het album komen aan bod met natuurlijk als slotstuk een gewaagde uitvoering van de klassieker onder de klassiekers, Bohemian Rhapsody.
En om de avond compleet te maken, wordt ook een aantal andere bekende hits gespeeld, waaronder Killer Queen, Innuendo, You Don’t Fool Me en Who Wants To Live Forever.


Locatie

Klooster | Theater
Wilhelminaweg 77, 3441XB Woerden


Website: Rock 4 Queen, A night At The Opera


Klooster | Theater

Klooster | Theater