Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Gerard Alderliefste Mijn avonturen met Ramses | Lunchconcert

zo 3 november 2024

13.00 uur, entree € 72,50.

Gerard Alderliefste
Mijn avonturen met Ramses | Lunchconcert

Een muzikale voorstelling rond het gelijknamige boek. Een heerlijk complete zondagmiddag uit

Gerard Alderliefste begeleidde Shaffy tijdens de onverwachte en door weinigen voor mogelijk gehouden toegift van diens carrière.  De revival van het lied Laat me -Vivre, door Shaffy en Alderliefste opnieuw opgenomen in 2005, leidde tot een reeks optredens door heel Nederland.

Gerard beschrijft de avonturen die zij onderweg  beleefden en daarmee  het ontstaan van een bijzondere vriendschap.  In het boek Mijn Avonturen met Ramses Shaffy lezen we als het ware mee in het dagboek van Gerard, uitgewerkt ter gelegenheid van Shaffy’s tiende sterfdag op 1 december 2019.

Ondersteund door geprojecteerde foto’s en video’s vertelt Gerard over zijn avonturen met Ramses. Hij maakt natuurlijk ook muziek. Er is (samen-)zang, begeleid op piano en/of gitaar, Maria Eldering speelt viool.

Ook deze winter hebben Het Klooster en Buitenplaats Kameryck elkaar gevonden en bieden een mooi Lunchprogramma op de zondag.

Lunch
Buitenplaats Kameryck serveert op deze dag een Rycke lunch. Deze lunch bestaat uit een soep, vers brood, diverse soorten beleg, een warme snack en een klein dessert. Daarnaast sluiten we de lunch af met koffie of thee met een bonbon. Gedurende de lunch zijn drankjes* inbegrepen.
*Koffie, thee, tapbier, huiswijn en frisdranken.

Locatie
Buitenplaats Kameryck
Oortjespad 3 3471 HD Kamerik
kameryck.nl


Locatie

Kameryck, Oortjespad 3
Kamerik


Website: Gerard Alderliefste Mijn avonturen met Ramses | Lunchconcert


Klooster | Theater

Klooster | Theater