Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

De Dansers Een kleine Anatomie (4+)

zo 6 oktober 2024

15.00 uur, entree € 12,50.

De Dansers
Een kleine Anatomie (4+)

Een vrolijke reis door het lichaam met dans en livemuziek

In Een Kleine Anatomie brengen vier spelers het lichaam in kaart en leren ze het beter kennen. Met dans en live muziek maken ze een reis langs alle ledematen, sensaties en gevoelens die bij het lichaam horen.

In het begin gaat dat nog braaf, maar al snel kruipt de speelse ontdekkingsdrang erin. De voeten vliegen van de vloer, de duimen dansen alle kanten op en de spelers klimmen op elkaars schouders. Ook de stem doet mee: er wordt gezongen, gegromd, geniest en af en toe wat gepraat.

Samen met het publiek ontdekken de spelers dat onze lichamen allemaal verschillend zijn. Soms passen ze perfect in elkaar, soms zit er net een grote teen in de weg.

De Dansers: een bewegelijke band van dansers en muzikanten vanuit Utrecht onder leiding van choreograaf/danser Josephine van Rheenen en componist/muzikant Guy Corneille. Zij staan bekend om hun ‘dansconcerten’: organische samenkomsten van energieke moderne dans en livemuziek.
De Dansers wil inspireren tot lijfelijkheid en persoonlijke verbinding, juist in een samenleving waarin we steeds meer op schermpjes leven. Zij maken werk dat de levensdrift van kinderen aanspreekt en bij volwassenen vergeten verlangens naar overgave en lijfelijkheid opnieuw aanwakkert.
Website: http://www.dedansers.com


Locatie

Klooster | Theater
Wilhelminaweg 77, 3441XB Woerden


Website: De Dansers Een kleine Anatomie (4+)


Klooster | Theater

Klooster | Theater