Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Marion Versloot-Bastmeijer

 

Als kind al ging ik helemaal op in het tekenen en schilderen en bedacht allerlei kleurencombinaties. Ik was hier zo fanatiek mee bezig dat ik 's-nachts in mijn dromen nog aan het kleuren was. Gevolg: ik mocht zowel op school als thuis een tijd niet meer tekenen. Als kleuter vond ik dat verschrikkelijk.

 

Op de middelbare school deed ik examen in tekenen en kunstgeschiedenis. Na mijn studie Nederlands recht in Utrecht ging ik werken bij een rechtsbijstandverzekeraar. Maar de liefde voor tekenen en schilderen is altijd gebleven.

 

Anders kijken

Kunst leert je op een andere manier kijken waardoor je oog krijgt voor dingen die zo gemakkelijk aan je voorbijgaan. Het is voor mij heel waardevol om hiermee bezig te zijn.

Samen met Yvonne Bastmeijer-Blonk maak ik kaarten waarbij zij het gedicht maakt en ik de afbeelding. Onze website www.liefsvanmy.nl hangt binnenkort in de lucht. Op deze site zijn meer werken te zien, ook aquarel schetsen en mooie gedichten.

 

Tipje van de sluier

Voor de rijnKUNSTprijs heb ik gekozen voor een onderwerp dat ik al ken vanaf mijn kinderjaren en dat ook echt bij Woerden hoort. Meer zeg ik niet...😉

 


Voorbeelden van werk van Marion Versloot-Bastmeijer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marion Versloot-Bastmeijer
Mail marion