Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Lijkt het je leuk om werkervaring op te doen in de (internationale) non-profit sector? Dan ben je bij ons op de juiste plek!


SIW Internationale Vrijwilligersprojecten een veelzijdige uitwisselingsorganisatiee zonder winstoogmerk. De missie van SIW is om mensen te stimuleren hun horizon te verbreden. Dit doet SIW door vrijwilligers in contact te brengen met andere culturen. Op deze manier wil SIW intercultureel begrip vergroten, bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van vrijwilligers en hen aanmoedigen zich belangeloos in te zetten voor een betere samenleving. Dat kan in Nederland op de projecten die wij organiseren of in het buitenland op de projecten georganiseerd door de partners uit ons netwerk. SIW is er voor en door vrijwilligers.

Lijkt het je leuk om werkervaring op te doen in de (internationale) non-profit sector? Dan ben je bij ons op de juiste plek!
Het werk bestaat voornamelijk uit algemene kantoorzaken en administratieve werkzaamheden rondom de uitzending en ontvangst van vrijwilligers. Er heerst een gezellige werksfeer en er is veel ruimte voor eigen initiatief en ontplooiing. Je komt te werken in een klein team dat bestaat uit 3 kantoormedewerkers en een stagiair(e). In overleg worden afspraken gemaakt over werktijden en taakverdeling. Je wordt ingewerkt door de vaste medewerkers. Voorbeel van een taak is informatieverzoeken omtrent projecten behandelen via telefoon en e-mail


Je bent enthousiast en wil ons graag helpen bij de bevordering van vrijwilligerswerk. Je hebt affiniteit met jongeren en vrijwilligers. Je hebt ervaring met administratieve werkzaamheden en vindt het leuk om een team te ondersteunen bij de werkzaamheden. Je hebt een actieve houding, werkt nauwkeurig en je hebt verantwoordelijkheidsgevoel. Woonachtig in Utrecht of omgeving.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marijtje Mur, algemeen coördinator: info@siw.nl.
Je sollicitatie met motivatiebrief en CV kun je per e-mail sturen naar SIW Internationale Vrijwilligersprojecten, t.a.v. Marijtje Mur, info@siw.nl, onder vermelding van vacature kantoorvrijwilliger.Bericht geplaatst door: Kantoorvrijwilliger SIW
Geplaatst op: 15 apr 2015