Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Yoga Nidra in Inloophuis

publicatiedatum: di 21 juni 2022

Op vrijdagochtend 1 juli om 10.30 uur verzorgt Nathalie van Roon een kennismaking met Yoga Nidra in Inloophuis ‘Leven met kanker.’ Nathalie is als yogatherapeut / coach gespecialiseerd in het lesgeven aan mensen met onder andere chronische pijn, beperkingen en kanker.

 

Met haar zorgachtergrond wil ze yoga toegankelijk maken voor iedereen, ongeacht leeftijd of eventuele geestelijke of lichamelijke beperkingen en/of ongemakken. Ze kijkt naar de mogelijkheden en naar wat iemand nog wel kan.


Yoga Nidra de zogenaamde ‘Yogi slaap’, is een staat van bewuste diepe slaap, een ontspanningsoefening waar je alleen maar hoeft te liggen en haar stem te volgen. Een half uur yoga Nidra kan voelen als drie uur slaap of een kwartier voelt aan alsof je een ‘powernap’ gedaan hebt, ideaal bijvoorbeeld om halverwege de dag te doen om weer vol energie aan het tweede deel van de dag te beginnen. Tijdens een Yoga Nidra sessie begeleidt ze de mensen met een combinatie van de rotatie van bewustzijn door het lichaam, ademwerk en visualisaties.


Yoga Nidra kan onder andere helpen bij slaapproblemen, stress, migraine, chronische pijnklachten, depressies en angststoornissen, vermoeidheid of PTSS.
Aangezien er een beperkt aantal plaatsen is, dient u zich voor deze workshop aan te melden per telefoon (06-14004496), per email (info@inloophuislevenmetkanker.nl ) of in het Inloophuis (openingstijden zie de website www.inloophuislevenmetkanker.nl ).


Voor wie graag wil komen maar minder mobiel is, geen eigen auto heeft of niet met openbaar vervoer/taxi kan, is AutoMaatje Woerden een optie: thuishuiswoerden.nl/automaatje.