Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefStuur berichten voor de agenda naar agenda@cultuurplatformwoerden.nl

Inloophuis: Fietsen en een gezonde lunch

publicatiedatum: zo 19 juni 2022

Deze voorjaar en zomer staat er geregeld een fietstocht op het programma die afgesloten wordt met een gezamenlijke gezonde lunch in Inloophuis ‘Leven met kanker’. De eerstvolgende keer is woensdag 22 juni. Doelgroep is, net als bij andere activiteiten van het Inloophuis iedereen die te maken heeft met kanker en is onder leiding van een vrijwilliger,

 

Ook zin in de nodige beweging en sociale contacten? De fietsroute is iedere keer weer anders en zal 1,5 tot 2 uur duren. Alleen meedoen aan de fietstocht of juist niet fietsen en wel lunchen kan ook. De lunch is om 12.00 uur.

 

Wie eens wil kennismaken met deze activiteit, met het Inloophuis in het algemeen, weer conditie wil opbouwen, gewoon lekker wil fietsen, ondertussen een praatje wil maken met de andere fietsers, is van harte welkom. De activiteit start om 10.00 uur en vooraf aanmelden is wel nodig.

 

Na is een rondleiding door het huis mogelijk met uitleg over wat het Inloophuis te bieden heeft. Kortom een unieke gelegenheid om kennis te maken met Inloophuis ‘Leven met kanker’ op Wilhelminaweg 12 in Woerden.

 

Aanmelden of meer informatie vragen via: telefoon 06-14004496, email info@inloophuislevenmetkanker.nl  of in het Inloophuis (openingstijden zie de website www.inloophuislevenmetkanker.nl ).