Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Landelijk Atelierweekend

publicatiedatum: za 18 juni 2022

Bezoek heel veel open ateliers in uw eigen provincie Op zaterdag 25 en zondag 26 juni vindt de achtste editie plaats van het Landelijk Atelierweekend waaraan meer dan 200 ateliers in heel Nederland deelnemen. U krijgt zo een unieke kijk in het leven en werk van beeldend kunstenaars.

 

 Tijdens het Landelijk Atelierweekend krijgen kunstliefhebbers in heel Nederland de kans om binnen te kijken in de werkplaats van een kunstenaar bij hen in de omgeving en zo meer te weten te komen over hun werkwijze en inspiratiebronnen.

Daarnaast is het ook mogelijk om kunst te kopen, direct bij de kunstenaar.


Veel kunstenaars organiseren in hun atelier ook extra activiteiten zoals een mini-workshop, een demonstratie of een expositie met werk van andere kunstenaars. In de online agenda van het Landelijk Atelierweekend is te vinden welke ateliers extra activiteiten organiseren.

 

Een bezoek aan één of meer ateliers is gratis tijdens het Landelijk Atelierweekend en een bezoek wordt altijd méér dan gewaardeerd door de kunstenaars in kwestie. Zij verdienen het om, na twee zeer moeilijke corona-jaren, weer bezoekers te mogen ontvangen!

 

Meer info en deelnemers