Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Havendagen: Singelgrachtconcert Excelsior

publicatiedatum: wo 15 juni 2022

Sinds een aantal edities van de Havendagen is een concert van Excelsior een van de vaste onderdelen. Deze keer op een prachtig podium tegenover de grote kade in de Haven van Woerden. Excelsior speelde een selectie uit de serie Proms concerten samen met het 58 koppige Promskoor. Hans Pieters was er bij, en maakte foto's en een verslag

 

Ook werd nog afscheid genomen van Havendagen opperhoofd Chris.

 

Wel was het erg jammer dat door plaatsen van een immens grote VIP steiger / tent van sponsor Bolton en een onlogisch geplaatste horeca paviljoen het mooiste en grootste deel van de kade, recht tegenover het podium, zo goed als onbruikbaar was… Veel mensen kwamen even kijken en verdwenen weer!

 

Natuurlijk is sponsoring een belangrijke bron van inkomsten voor de stichting die de Havendagen Woerden organiseerd, maar dat de organisatie voor deze opstelling heeft gekozen is onbegrijpelijk en bij veel Woerdenaren in het verkeerde keelgat geschoten.  Sponsoring betekend dat je iets steunt (zie van Dale), niet dat je het halve evenement koopt!

Volgende keer, net als in Amsterdam bij het Prinsengrachtconcert, de VIPS van de sponsor in een rondvaartboot voor het podium en een lege kade met een beter geplaatst horeca-paviljoen want ook dat stond lelijk in de weg! Op naar 2024 met een nieuwe ‘baas’ van de Havendagen?!

 

Tekst en foto's Hans Pieters

Meer foto's zien op de website van Hans?  KLIK HIER