Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Gratis Buitenschilderdag

publicatiedatum: za 4 juni 2022

Op zaterdag 23 juli (start 10.00 uur) organiseert KUNSTa/d RIJN een schilderdag in de open lucht. Locatie; het Landgoed Bredius. Je kunt in het park je eigen onderwerp kiezen. Doe gratis mee met deze gezellige dag en leer nieuwe mensen kennen! wel even aanmelden.

 

Op de foto Hilma bij een eerdere schilderdag dit jaar.

 

Meedoen is gratis.

Je kunt in het park je eigen onderwerp kiezen. Bijvoorbeeld een van de waterpartijen, een detail van bloemen of een grillige tak, of natuurlijk de gerestaureerde Brediusboerderij. Vaak zijn er ook schapen in te zien.

Je kunt ook een van je medeschilders als onderwerp nemen. Dat is een uitdaging, want de persoon zal niet stil zitten poseren, maar zal druk bezig zijn met het eigen werk.

 

Twee initiatiefnemers van KUNSTaandenRIJN zijn aanwezig en doen ook zelf mee.

 

We beginnen ’s ochtends om 10.00 te schilderen. Voor de lunchpauze bekijken de deelnemers elkaars werk en geven zij elkaar tips. Na de lunch maken we het werk verder af. We kunnen waarschijnlijk lunchen en iets drinken in het gloednieuwe Parkcafé Bredius.


Praktische informatie

Verzamelen om 10.00 uur. Je kan parkeren aan de Burgemeester H.G. van Kempensingel of in de Kievitstraat. Klik hier voor een routebeschrijving.

Meenemen: Schilder- of tekenmateriaal, veldezel en krukje/stoeltje.

Tegen vergoeding kan je bij Parkcafé Bredius koffie, thee, frisdrank en een lunch verkrijgen. Wij zullen daar plaatsen reserveren. Uiteraard kan je ook een eigen lunch meenemen.
Aanmelden

Stuur uiterlijk 13 juli 2022  een e-mail met uw naam, telefoonnummer en e-mail adres naar kunstaandenrijn.woerden@gmail.com. U ontvangt van ons een bevestiging.