Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Schilderen met bijenwas in Inloophuis

publicatiedatum: za 28 mei 2022

Op donderdag 2 juni van 10.00 tot 12.00 uur is er een workshop Schilderen met bijenwas in Inloophuis ‘Leven met Kanker’ in Woerden. Deze schilderworkshop is onder leiding van Catharna de Vries en Greetje Tjalsma. Schilderen met bijenwas is ook wel ‘Encaustic Art’. Encaustic = inbranden. De bijenwas wordt verwerkt met warmte via strijkijzertje.

 

 Door te experimenteren met verschillende kleuren en technieken komen de wonderlijkste vormen, effecten en structuren tevoorschijn.
Even vergeten dat je ziek bent (geweest) en ontspannen genieten van het plezier om creatief bezig te zijn. Dat kan in Inloophuis ‘Leven met Kanker’. We werken aan de hand van voorbeelden maar zelf iets bedenken mag ook, het is voor iedereen te doen. Tijdens deze workshop staat plezier voorop, want plezier ontspant en doet je even ontsnappen aan de waan van de dag.


Het huis is open vanaf 09.30 uur voor koffie, thee en een gezellig en ontspannen samenzijn. Van 10.00 tot 12.00 uur vindt de workshop plaats. Je bent van harte welkom! Aanmelden voor deze workshop is nodig. Dat kan telefonisch (06-14004496), per email (info@inloophuislevenmetkanker.nl) of in het Inloophuis (openingstijden zie de website www.inloophuislevenmetkanker.nl ).


Voor wie graag wil komen maar minder mobiel is, geen eigen auto heeft of niet met openbaar vervoer/taxi kan, is AutoMaatje Woerden een optie: thuishuiswoerden.nl/automaatje.