Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Scouting : open dag

publicatiedatum: za 21 mei 2022

ScowOpen is vandaag 21 mei. Ben of ken jij iemand die nieuwsgierig is naar Scouting? Dan is dit de perfecte dag om een kijkje te nemen. Met heel veel activiteiten voor kinderenen een foodplein waar je kunt smullen van allerlei versgebakken lekkernijen en drankjes. belooft de open dag van Scouting Woerden een fantastische dag te worden! Zien we je daar?

 

De hele middag kan jong en oud zich vermaken met tientallen activiteiten en een foodplein. Kinderen kunnen er levend zeeslag spelen met kano’s, roetsjen van de kabelbaan, raketten bouwen én afschieten, midgetgolfen en nog veel meer. Verder kan er worden geknutseld, geschminkt of koken boven een kampvuur geleerd. Alle activiteiten worden ondersteund door de vrijwilligers van Scouting Woerden, die ervaring hebben met verschillende leeftijdsgroepen.

 

De ouders kunnen ondertussen op het foodplein smullen van allerlei versgebakken lekkernijen en drankjes. Geadviseerd wordt oude kleding aan te trekken en voor de zekerheid een reserve setje voor de kinderen mee te nemen.

 

welkom van 12.00 tot 17.00 uur