Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Het Klooster gaat weer buiten spelen.

publicatiedatum: di 17 mei 2022

In juni & juli kun je met het zomerprogramma ‘Het Klooster Speelt Buiten’ genieten van KlapstoelKabaret. Een reeks voorstellingen cabaret en muziek op 2 prachtige locaties in de open lucht. Het mobiele podium van KlapstoelKabaret staat in juni in de lommerijke tuin van Podium Bredius en in juli in het weiland bij Boerderij De Boerinn.

 

Lekker genieten van cabaret & muziek in de avondzon.

 Verschillende artiesten staan garant voor een geweldige avond, met: Bovenste knoopje open, Luan Buleshkaj & Hassan El Rahaui, Kiki Schippers, Lonneke Dort, Vlamousse, Pieter Verelst, en Anne Neuteboom. Eersteklas cabaret- en muziektalenten die stuk voor stuk al festivals en prijzen wonnen.

Voor de vriendelijke prijs van € 12,50  per voorstelling kun je in juni en juli  plaatsnemen op een klapstoel bij Boerderij De Boerinn in Kamerik en Podium Bredius in Woerden.

 

“Noodgedwongen gingen we letterlijk “Buiten Spelen” in 2021. Dat viel echt in goede aarde bij publiek, artiesten en op “buitengewone” locaties. Deze zomer dus weer! Lekker een avond uit voor publiek en een geweldige manier om nieuwe talenten de kans te geven veel “vlieguren” te maken.”

Jacqueline Engelhard, Programma en Productie

 

Meer informatie over Het Klooster Speelt Buiten is te vinden op:

kloosterwoerden.nl/het-klooster-speelt-buiten-2022/