Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Inloophuis: ‘Chillavond’ voor tieners

publicatiedatum: do 12 mei 2022

Op woensdagavond 18 mei is er weer een ‘Chillavond’ voor tieners in Inloophuis ‘Leven met kanker’. Het is van 19.00 tot 21.00 uur voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar die thuis te maken hebben met een ziekte of ernstige aandoening. De invulling van de avonden wordt met de jongeren bepaald,

 

bedoeld om samen leuke dingen te doen en herkenning bij elkaar te vinden.

 

De avond zal net als de eerste keer starten met kennismaken, gevolgd door activiteiten die de jongeren aanspreken en ook zelf aandragen. De vorige keer werden ervaringen uitgewisseld en luisterden ze met elkaar naar bepaalde muziek die erg veel betekende voor de aanwezigen. Er is van alles mogelijk.

De avond wordt begeleid door twee vrouwen met ervaring met jeugd: Jeanne Nieuwedijk en Ria van der Zon, een ervaringsdeskundige, de 22-jarige Eline van Goch en ervaringsdeskundige en stagiaire Hafida van Handjehelpen.

 

We organiseren dit samen met de Mantelzorgconsulent, Buurtwerk, Maatschappelijk werk en Handjehelpen. Zij merken dat er best wel wat jonge mantelzorgers zijn die niet zo onbezorgd opgroeien, thuis altijd de zorg hebben of voelen voor een gezinslid met een ziekte of ernstige aandoening. Vaak is er weinig aandacht voor deze jongeren.

 

Ben je tussen de 12 en 18 jaar, heb je te maken met iemand in jouw gezin of familie die kanker of een andere ziekte heeft en wil je in contact komen met jongeren die hetzelfde meemaken? Kom dan gezellig naar de Chillavond. Meer informatie vragen of aanmelden zo snel mogelijk telefonisch op 0348-447643 of 06-14004496 of via: info@inloophuislevenmetkanker.nl.


Je bent van harte welkom en je mag ook een vriend of vriendin meenemen!