Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Leesgroep bij Inloophuis

publicatiedatum: zo 15 mei 2022

Op woensdag 18 mei van 10.00 tot 12.00 uur is er de leesgroep bij inloophuis leven met kanker in Woerden. Iedereen die deelneemt leest een boek wat hij of zij mooi, leuk, spannend, inspirerend of gewoon de moeite waard vindt. Die ervaringen worden met elkaar gedeeld en zo krijg je steeds weer nieuwe ideeën voor boeken om te lezen.

 

De leesgroep staat onder leiding van Anneke Schwier en Fenny Kronemeijer.  Bij het Inloophuis zijn ook boeken die je kunt lenen.

 

Zin om mee te doen met deze inspirerende groep? Meld je gewoon aan en ervaar hoe dit is.

Toegang en consumpties zijn gesponsord. Voor nieuwe bezoekers is er een rondleiding met uitleg over wat het Inloophuis te bieden heeft. Kortom een unieke gelegenheid om kennis te maken met Inloophuis ‘Leven met kanker’ op Wilhelminaweg 12 in Woerden. Informatie: telefoon (06-14004496), email ( info@inloophuislevenmetkanker.nl ) of in het Inloophuis (openingstijden zie de website www.inloophuislevenmetkanker.nl ).

 

Voor wie graag wil komen maar minder mobiel is, geen eigen auto heeft of niet met openbaar vervoer/taxi kan, is AutoMaatje Woerden een optie: thuishuiswoerden.nl/automaatje.