Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Poëzie in Wilde Weg

publicatiedatum: za 7 mei 2022

Op vrijdag 13 mei ben je welkom om je op deze "Poëzieavond"te laten voorlezen door een reeks begeesterde schrijvers in "de Wilde Weg" in Linschoten waar, na een lange stilte opnieuw geprogrammeerd is en een gevarieerd programma te beleven zal worden. Kleine intieme accommodatie dus reserveren is verstandig

 

Podiumdichter Coen Cornelis neemt het voortouw. Hij stond al op menig podium, zoals oa. het NK Poetryslam, het Mooie Woorden Festival en bij Mensen Zeggen Dingen.

Rondom hem scharen zich nog vijf andere schrijvers, die net als Coen graag deelnemen aan de Schrijfzondagen die Pauline iedere maand organiseert op de zolder boven ons wilde zaaltje.

 

We zullen gedichten gaan beluisteren van Ninke Overbeek, Stasio Komar, Marie Groothof, Maartje van den Bosch en Olinda Larralde Ortiz en misschien ook nog van Pauline.

 

Zij komen lichte teksten met ons delen die ruimte maken en ons laten herademen tegenover “de ondraaglijke zwaarte van het bestaan” van deze dagen.

 

Want het is nodig, het mag weer, we willen!!We geven de zaal een feestelijke ambiance, we zorgen voor muziek, drank, lekkers en plek om te dansen. En dan gaan we door tot het licht wordt..!      

                                               

Aanvang: 20.30 uur. Voor 10 Euro ben je er al bij.

gezien de beperkte ruimte graag voortijdig reserveren