Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Kaarsenzakken versieren

publicatiedatum: do 5 mei 2022

Op dinsdag 10 mei van 10.00 tot 12.00 uur kan iedereen die meeloopt met De 24 uur van Woerden onder creatieve leiding van Willie van der Vlis zijn of haar kaarsenzak personaliseren en wat versieren. Alle materialen hiervoor zijn aanwezig in het Inloophuis. Tijdens De 24 uur van Woerden staan alle kaarsenzakken langs het parcours en de kaarsen worden aangestoken zodat ze tijdens de Dit geeft een prachtig beeld en vele lopers zoeken hun eigen kaarsenzak met daarop vaak een tekening, de naam van een dierbare of een mooie boodschap.

 

 

indrukwekkende heldenronde om 22.00 uur allemaal branden.


Iedereen is welkom maar wel graag even aanmelden zodat we weten op hoeveel mensen we ongeveer kunnen rekenen. Het huis is open vanaf 09.30u voor koffie, thee en een gezellig en ontspannen samenzijn. Van 10.00 tot 12.00 uur vindt de workshop plaats. Graag vooraf aanmelden via telefoon (06-14004496), per email (info@inloophuislevenmetkanker.nl ) of in het Inloophuis (openingstijden zie de website

 www.inloophuislevenmetkanker.nl ).

 

Voor wie graag wil komen maar minder mobiel is, geen eigen auto heeft of niet met openbaar vervoer/taxi kan, is AutoMaatje Woerden een optie: thuishuiswoerden.nl/automaatje.