Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Strand Cattenbroek open

publicatiedatum: ma 2 mei 2022

Op 1 mei (gisteren) begon volgens het persbericht van de gemeente Woerden, het officiële zwemseizoen. U bent welkom bij strand Cattenbroek om lekker te zonnen of een duik te nemen in de recreatieplas. Er is geen zwemtoezicht, wel is met een ballenlijn de veilige zwemzone aangegeven (1.40 meter diepte). Daarbuiten is de plas diep, tot wel 34 meter.

 

Genieten op de plas

Roeien, zeilen of surfen, individueel of met de watersportvereniging, op recreatieplas Cattenbroek kan het allemaal! Bootjes met een elektromotor zijn ook welkom. Dit wel allemaal buiten de zwemzone. Waterskiën, jetskiën en kitesurfen zijn niet toegestaan.
Voorzieningen

Bij strand Cattenbroek zijn er een zandstrand, een grasveld, toiletten en parkeerplekken voor fietsen en auto's. De toegang is gratis. Ook dit jaar is er weer horeca bij het strand bij mooi weer. Iedere avond sluit het terrein om 22.00. Honden zijn niet toegestaan.
Evenementen

Dit jaar zijn er drie grote evenementen aan de oostzijde van het gebied: op 13 en 14 mei het Groene Hartfestival en het Freakend Festival en op 8 juli 90's on the beach.

 

Toekomstplannen

De Woerdense Marijn van Amstel-Okkerman werkt aan plannen voor een uitnodigend recreatie-eiland met 'jaarrond' activiteiten voor jong en oud, binnen én buiten. Zij hoopt deze plannen binnenkort te kunnen presenteren aan de inwoners.


Houd het schoon en gezellig

Lekker naar het strand? Houd dan rekening met elkaar en zorg dat het schoon en gezellig blijft voor iedereen. We hopen op veel mooie stranddagen!