Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

VU: Kunstbus naar Munster in Duitsland

publicatiedatum: vr 29 april 2022

Op zaterdag 21 mei gaat de kunstbus, van de Volksuniversiteit Het Groene Hart, naar Munster in Duitsland. Daar bezoek je het LWL-Museum. (met koffie en rondleiding) In de middag deel je de tijd naar eigen idee in of maak gebruik van de mogelijkheid voor een korte rondleiding door de stad Munster. Cultuur en historie, geheel verzorgd, instappen en genieten maar!

 

Geen zorgen om route, parkeren of entreebewijs, alles is voor je geregeld. Superleuk om te doen met vrienden of vriendinnen of als familie-uitje.

We vertrekken om 07.30 uur en komen na een gezellige busrit om 10.30 uur aan in de Altstad van Munster. Na een kop koffie volgt een rondleiding, daarna kan je zelf het museum verder ontdekken.

In de middag deel je de tijd naar eigen idee in. Bezoek een van de vele andere musea, ga lekker bier proeven, shoppen of cultuur snuiven. Er is ook nog een mogelijkheid voor een korte rondleiding door de stad.
Eind van de middag gaan we weer huiswaarts waar we ongeveer 20.00 uur aankomen.

Schrijf je nu in (kosten Prijs: € 51,00) voor deze fantastische excursie naar de prachtige stad Münster en het indrukwekkende LWL-Museum.
Meer info + inschrijven