Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Klooster: Theaterprogramma 2022-2023

publicatiedatum: za 30 april 2022

Met trots presenteert het Klooster haar gloednieuwe theaterprogramma van seizoen 22/23. Het zit, volgens eigen zeggen vol met prachtige cabaret, toneel, dans, muziekvoorstellingen en concerten. Voor iedereen, ook voor de hele familie of voor de kinderen alleen.   Genoeg te beleven dus.

 

Het Klooster presenteert een gloednieuw seizoen met:

 

Cabaret

Kom genieten van aanstormende cabarettalenten zoals Martijn Prins, Thjum Arts, Ramon Chartrer, n00b en Grof Geschud.

Natuurlijk staan ook gevestigde namen als Stefano Keizers en Martijn Kardol in het programma en Erik van Muiswinkel, Lenette van Dongen en Dolf Jansen try – outen  graag weer in Woerden. 

 

Toneel

Liefhebbers van toneel kunnen uitkijken naar de toneelcomedy Adam & Eva 2.0 met acteurs echtpaar Han Oldigs en Ellen Pieters en Vader & Zoon: 20 jaar later van vader Joop en zoon Mads Wittermans. Acteur Soy Kroon (The Passion) speelt Nu ik je Zie en Benja Bruining gaat voor het eerst solo op toneel met Een leven. Theatergezelschappen Mug met de Gouden Tand en Veenfabriek spelen hun nieuwe producties.

 

Dans

Ook dit seizoen hebben we - niet te missen - dansvoorstellingen met Danstheater AYA, Duda Paiva & Rockaz Company, SHIFFT & Jasper van Luijk en meer! 

 

Muziek

In ons muziekprogramma hebben we voor het eerst een speciale reeks klassieke voorstellingen in de Lutherse kerk met o.a. Lisa Jacobs, de finalisten van het Liszt Concours en Cello Octet Amsterdam speelt de, inmiddels klassieker, SGT. Pepper’s Lonely Cello Band.
 

Daarnaast hebben we een mooie mix van lichte muziek en fantastische bands als nieuwkomer o.a. Jim van der Zee. Bauke Bakker & The Soul Cages, spelen een tribute to Sting and the Police,  verder komen het veelbelovende duo Beth & Flo, Flip Noorman, Spinvis & Saartje van Camp, Esther Groenenberg en vele anderen.

 

Special, actualiteit en politiek .

De Meiden van Toen Leven nu! en staan garant voor een heerlijke Ladiesnight.
Actualiteit en politiek worden vertegenwoordigd door De Kiesmannen, Onderzoeksplatform Follow the Money en Waldemar Torenstra en Astrid van Eck spelen Momentum, een stuk rond politiek en machtspelletjes.

 

Familie

Voor wie graag op stap wil met de (klein)kinderen is er dit jaar een prachtig palet familievoorstellingen zoals, Tosca Menten in de kinderboekenweek, Rupsje Nooitgenoeg, Superjuffie en Tuimel & Bounce.

 

Eten en theater

Breek de Week keert maandelijks terug op woensdag met aanstormend talent cabaret en muziek, waarbij je vooraf in de Kloostergangen kan aanschuiven voor een heerlijk menu van de Chef van De HALLl: lekker eten en theater, een win–win situatie midden in de week.

En we trappen af met Nienke Plas, een wervelwind aan persoonlijkheid die debuteert in het theater. Kun je niet kiezen?! We hebben mooie series (Klassiek, Dans, Cabaret en Breek de Week) samengesteld voor wie niet kiezen kan. 

Belangrijke data:

  • 18 mei 09.00 uur Start verkoop Vrienden
  • 30 mei  09.00 uur Start voorverkoop (min. 3 voorstellingen)
  • 3 juni   09.00 uur Start losse kaartverkoop.