Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Singelkunst 2022: Verlengd t/m 8 Mei

publicatiedatum: zo 24 april 2022

Wegens groot succes, enthousiaste reacties van bezoekers, schade aan enkele werken door onverwachte sneeuwval en de late plaatsing van enkele kunstwerken, heeft de organisatie een verzoek bij de gemeente gedaan om het evenement te mogen verlengen. Gisteren is deze vergunning met een positief besluit verleend. Singelkunst 2022 wordt daarmee 2 weken verlengd t/m 08 mei a.s.

 

Singelkunst is een gratis openluchtexpositie van +/- 25 grote kunstwerken die in, op of langs de Singel van Woerden zijn geplaatst. De werken zijn gemaakt door lokale, regionale en nationaal bekende kunstenaars. Daarnaast zijn er 5 kunstwerken gemaakt door leerlingen van de Woerdense middelbare scholen met hulp en expertise van KUVO en de TechnoHUB.

 

Naast de kunstwerken is een rijk gevuld randprogramma bestaande uit rondvaarten met een gids en muzikale optredens van lokale acts.

 

Wat cijfers tot nu toe:

  • +/- 25 grote kunstwerken in, op en langs de Singel
  • 6 spontane guerrilla-kunstwerken
  • +/- 15 rondvaarten met een gids
  • Tientallen rondleidingen met een gids voor groepen (o.a. leerlingen en bezoekers)
  • 7 spontane meerkoetnesten (in, op of bij een kunstwerk)
  • 1 wapperende vlag op de Woerdense Watertoren

 

Randprogrammering/optredens

 De verlenging t/m 8 mei geldt alleen voor de kunstwerken van de openluchtexpositie, niet voor de muzikale randprogrammering.

 

Singelkunst 2022 brochure verwacht

Nu alle kunstwerken geplaatst zijn leggen wij de laatste hand aan de speciale brochure over Singelkunst 2022. Dit unieke naslagwerk kost 8,50 euro en geeft een totaaloverzicht van alle deelnemers en hun kunstwerken, de randprogrammering en leuke weetjes over het evenement.

Fotograaf Margo de Wijk heeft op haar eigen fantastische wijze de kunstwerken vastgelegd op foto. Deze foto’s zijn verwerkt in de brochure. Interesse en zeker zijn van een eigen exemplaar?

Reserveren kan door een mailtje te sturen naar info@singelkunst.nl.

Dan zorgen wij dat uw exemplaar klaar ligt. De brochure zal ook in beperkte oplage te koop zijn bij het VVV Woerden (Emmakade 6a) en andere winkels binnen het Stadshart Woerden.


Hulp gevraagd!
De organisatie van Singelkunst is zeer dankbaar voor alle medewerking en steun die door partners, vrienden en sponsoren is gegeven. Van hulp in natura, zware mankracht tot sponsoring.

Zonder hun hulp was het evenement niet mogelijk geweest. Voor de verlenging vragen we opnieuw om hulp.

Dus heeft u ook genoten van Singelkunst en wilt u bijdragen aan het volledig door vrijwilligers georganiseerde evenement?! Dan kunt u ons helpen door een donatie over te maken via dit betaalverzoek op de rekening van onze stichting. Alvast hartelijk dank!

Op de hoogte blijven?
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Singelkunst? Volg @singelkunst op Facebook en Instagram of check de achtergronden van de kunstenaars en hun werken op de website www.singelkunst.nl. Zelf een toffe foto of video gemaakt bij een kunstwerk? Deel hem dan op social media en tag @singelkunst.