Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Bibliotheek verruimt de openingstijden

publicatiedatum: zo 3 april 2022

Vanaf 1 april verruimt de Bibliotheek Woerden haar openingstijden. De Bibliotheek is dan ook op dinsdag- en donderdagmiddag weer open. Naast het lenen en verlengen van boeken, het werken of studeren en het gebruik maken van de computer, kun je dan ook terecht met al je vragen over de digitale overheid.

 

 

Nieuwe openingstijden

De nieuwe openingstijden vanaf 1 april zijn:

-      Maandag van  13.00-17.00 uur

-      Dinsdag tot en met zaterdag van 10.00-17.00 uur

 

Vragen over de overheid

Tegenwoordig kun je van alles regelen via het internet. Ook zaken doen met de overheid gaat steeds vaker digitaal. Veel mensen vinden dit lastig en zouden hier graag hulp bij krijgen. Daarom is het Informatiepunt Digitale Overheid in het leven geroepen.

 

Medewerkers en vrijwilligers van de Bibliotheek Woerden zijn getraind om te helpen bij het gebruiken van de websites van de overheid. Tijdens openingstijden en service-uren kunnen mensen met vragen over websites van de overheid (DigiD, belastingen en toeslagen, inburgering, etc) terecht bij de Servicebalie.

 

Studeren, werken en gebruik maken van de computer

Door de ruime openingstijden, is er ook meer mogelijkheid om te studeren en te werken in de Bibliotheek. Ook kan er, na aanschaf van de Startpas (2,50 euro), gebruik gemaakt worden van de computers.