Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Schrijven voor je leven

publicatiedatum: do 27 januari 2022

Op Wereld kankerdag vrijdag 4 februari is er een (gratis) kennismaking met ‘Schrijven voor je leven’ bij Inloophuis ‘Leven met kanker’ in Woerden van 13.30 tot 15.00 uur voor mensen die geconfronteerd worden met de gevolgen van de ziekte kanker. De kennismaking zal worden gegeven door door Winny van Rij van 'schrijfhuis en schrijfwerk'.

 

Je krijgt immers veel te verwerken. Creatief en reflectief schrijven kunnen hulpmiddelen zijn bij dat proces. Wat je voelt en denkt verwoorden en zo een plaats geven. Schrijven kan een belangrijke uitlaatklep zijn maar ook rust en ontspanning brengen. Schrijfervaring en een mooie tekst kunnen schrijven zijn niet nodig, het gaat om het proces.

 

De kennismaking is gratis.

Bij voldoende belangstelling wordt dit schrijftraject gehouden op vrijdagmiddagen 18 februari, 4 en 18 maart en 1 april van 13.30 tot 16.00 uur bij Inloophuis ‘Leven met kanker’. De kennismakingsles is gratis.

Het volledige traject daarna is 30 euro per keer, in totaal 120 euro. Dit schrijftraject is samen met Kanker in Beeld tot stand gekomen.

 

 Locatie

    Inloophuis ‘Leven met kanker’
    Wilhelminaweg 12
    Woerden, Utrecht 3441 XC