Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Of Je Kaas Lust

publicatiedatum: di 4 januari 2022

Een filmproject van Stichting Opus Laurium t.b.v. het 650 jarig bestaan van Woerden. I.s.m. de HKU en AnnexCinema. Na lastige keuzes in verband met Covid ging het orginele plan niet door maar ze denken nu een manier te hebben gevonden om toch een verrassende bijdrage aan 650 jaar Woerden te kunnen leveren.

 

Studenten en alumni van de HKU maken korte filmpjes van 15 minuten waarin de historie van Woerden centraal staat. Door jongeren voor jongeren, iedereen met een jonge geest of vindt dat het wel wat afgestoft kan worden.

 

De filmpjes worden vertoond in Annex Cinema. Er wordt een discussieavond/ middag aan gekoppeld voor scholieren. Het is de bedoeling om met elkaar dialoog aan te gaan over de getoonde filmpjes en de historische inhoud en hoe nu verder?

 

Daarnaast hopen we een andere visie te laten zien dan we tot nu toe voorgeschoteld krijgen.

Laat je verrassen door de creativiteit en beleving van de nieuwe generaties.

 

Humor welkom, schuren mag, confrontatie ook oké….what comes to mind….

 

 

Bron website: https://www.ofjekaaslust.nl/

Zodra meer bekend gaat worden over dit initiatief zoals vertoningsdatum, hoort u het.

Hieronder nog de orginele bioscooptrailer


Titel: Kaas en Moord
Functie: Bioscoop trailer

Projectbeschrijving:
Of je Kaas Lust is een filmproject dat gemaakt wordt door en voor Woerdenaren. De geschiedenis van Woerden kent talloze tot de verbeelding sprekende verhalen. Wij, de makers van de film, hebben ons ten doel gesteld om de rijkdom aan historie te documenteren in een film met een flinke knipoog. Immers, zoals ook met kaas moet het rijpen, maar zeker zijn smaak behouden.

 

klik op de foto voor de trailer