Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Koninklijke onderscheiding aan medewerkers RPL

publicatiedatum: za 11 december 2021

Vandaag 11 december had, tijdens een speciale uitzending voor het 50 jarig bestaan van RPL Woerden, de uitreiking plaats van Koninklijke onderscheidingen aan Cees Kok (programmamaker) en Lambert Reijns (presentator). Al vele jaren lang zijn deze twee betrokken bij de lokale omroep in onze gemeente.

 

De nieuwe leden in de Orde van Oranje-Nassau

 

  • Kees Kok

Al sinds 1987 vrijwilliger bij de lokale omroep RPL Woerden. De heer Kok is programmamaker, (geluids)technicus. Daarnaast zorgt hij voor coaching en begeleiding van nieuwe medewerkers en coördineert hij de werkzaamheden bij evenementen, zoals bv de Koeiemart en Woerdense vakantieweek. Verder is hij nauw betrokken bij de technische werkzaamheden en onderhoud voor de studio’s en heeft hij bij de verbouwing in 2019 veel werkzaamheden verricht en nog steeds doet hij veel aan onderhoud en beheer van de studio’s

Vanaf 2012 is hij ook vrijwilliger bij het zorgcentrum ’t Oude Landt, als  koster in de kapel van de Stichting.

 

 

  • Lambert Reijns

Al sinds 1989 vrijwilliger bij de lokale omroep RPL Woerden. De heer Reijns is nieuwslezer, presentator, programmamaker, lid van de programmacommissie en technicus. Al ruim 30 jaar is hij de vaste presentator van het radioprogramma “Welkom Weekend”, hij is presentator en samensteller van het programma ‘Jazz Langs de Rijn’ en in het verleden is hij nog bij vele andere programma’s betrokken geweest.

Tevens coördineert hij werkzaamheden bij diverse TV en radioprogramma’s, verricht hij reparatie- en onderhoudswerkzaamheden en maakt hij deel uit van de commissie die toeziet op de kwaliteit van radioprogramma’s. Ook heeft hij in de loop der jaren veel nieuwe collega’s begeleid.