Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Nieuw peilbesluit Kamerik

publicatiedatum: di 30 november 2021

Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden wil graag in gesprek met inwoners van (Oud) Kamerik, Kanis en Woerdense Verlaat over de waterpeilen. Het waterschap werkt namelijk aan een nieuw peilbesluit voor het gebied rond Kamerik. In een peilbesluit legt het waterschap vast hoeveel water er in een sloot mag staan in een begrensd gebied.

 

Ervaart u knelpunten of problemen met de peilen in dit gebied? Schrijf u dan in voor een informatiegesprek.
In verband met de oplopende coronabesmettingen is het niet mogelijk om fysiek met elkaar in gesprek te gaan en zijn de gesprekken telefonisch of via de computer. Via www.hdsr.nl/peilbesluitkamerik kunt u een (video-)belafspraak maken met een medewerker van het waterschap. U kunt knelpunten doorgeven, zorgen delen of vragen stellen over het peilbesluit. Inschrijven voor een gesprek kan tot 15 december 2021. Online doorgeven van knelpunten kan ook op deze pagina. 

 

Meer weten?
Op de projectpagina www.hdsr.nl/peilbesluitkamerik staat achtergrondinformatie over het peilbesluit. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Corina Wijnen of Ben Jonkman, via E: corina.wijnen@hdsr.nl of ben.jonkman@hdsr.nl
Bellen kan ook via (030) 6354 5700.