Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Dagboek Schrijven bij Inloophuis

publicatiedatum: do 18 november 2021

Dinsdag 23 november is er een workshop dagboek schrijven door Welmoed Homan. In een dagboek kun je alles kwijt wat je wilt. Gebeurtenissen, herinneringen, gevoelens. Je kunt er al schrijvende in praten tegen jezelf waardoor je beter kunt nadenken.

 

 En je kunt jezelf helpen door via eenvoudige oefeningen verder te komen met lastige emoties. Je kunt dialogen houden met anderen, niet in je hoofd, maar op papier. En door dit alles maak je van je hart geen moordkuil, maar red je jezelf steeds beter. Je leert wat je kunt hebben aan een dagboek, leert jezelf beter uiten en beter denken door te schrijven en je wordt gestimuleerd zelfredzamer te zijn.

 

Welmoed Homan is zeer veelzijdig in creativiteit. Ze is docent voor anderstaligen, werkt bij Taalhuis Culemborg, zingt, schrijft en bracht zelf een levensverhaal in een boekje uit.

 

Wie eens wil kennismaken met deze activiteit, met het Inloophuis in het algemeen, fijn met schrijven aan de slag wil gaan, is van harte welkom. De workshop start om 10.00 uur en vooraf aanmelden is nodig.

 

Vanaf 9.30 uur staan de koffie en thee klaar.

Voor nieuwe gasten is een rondleiding door het huis mogelijk met uitleg over wat het Inloophuis te bieden heeft. Kortom een unieke gelegenheid om kennis te maken met Inloophuis ‘Leven met kanker’ op Wilhelminaweg 12 in Woerden.

 

Aanmelden of meer informatie vragen via: telefoon 06-14004496, email info@inloophuislevenmetkanker.nl  of in het Inloophuis (openingstijden zie de website www.inloophuislevenmetkanker.nl ).