Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Nederland Leest + grote kortingsactie

publicatiedatum: zo 7 november 2021

1 november ging de grootste bibliotheekcampagne van Nederland van start: Nederland Leest, met dit keer aandacht voor het thema Over de grens met het geschenkboek De wandelaar van Adriaan van Dis. Deze bundel geeft De Bibliotheek Het Groene Hart tijdens Nederland Leest cadeau aan al zijn leden.

 

De wandelaar – Adriaan van Dis
Een Nederlander in Parijs krijgt bij een brand een hond in zijn schoot geworpen. Een hond die een andere wereld voor hem opent: die van vluchtelingen, illegalen en zwervers. Het verandert Parijs, het verandert de man: hij wil helpen, goed doen. Maar alles wat hij doet pakt anders uit.
Extra bijzonder aan de speciale Nederland Leest-editie van De wandelaar is het nawoord van schrijver en literatuurcriticus Margot Dijkgraaf. Tijdens een literaire stadswandeling vertelt zij over de rol van Parijs in het leven en werk van Adriaan van Dis, hoe hij aan De wandelaar werkte en het andere Parijs ontdekte.
Leden krijgen tijdens Nederland Leest van de Bibliotheek Het Groene Hart het boek cadeau. Het boek is te verkrijgen op al onze vestigingen, zolang de voorraad strekt.

 

In de Bibliotheek
In de Bibliotheek vind je meerder boeken die aansluiten bij het thema Over de grens. Hiermee kun je, vanuit je eigen huis, bijzondere landen en wereld bezoeken. Zet je inbeeldingsvermogen op 100% en verdwijn in een van onze boeken.
Ga je op vakantie en letterlijk over de grens? In de Bibliotheek vind je ook reisboeken. Deze kun je in de Bibliotheek bekijken of lenen en meenemen.


Kortingsactie Standaard abonnement
Ontdek wat de Bibliotheek te bieden heeft. Tijdens Nederland Leest, van 1 t/m 30 november, krijg je € 15,00 korting op een standaard abonnement. Voor slechts € 43,00 (i.p.v. € 58,00) kan je een jaar lang lekker lezen! Natuurlijk krijg je ook gelijk ons geschenkboek van deze maand: "De Wandelaar" van Adriaan van Dis.
Lid worden kan online en in de Bibliotheek. Tot snel!

 

Bron: persbericht bibliothekk 3/11