Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

TechnoHUB introduceert de metaalmaand

publicatiedatum: ma 8 november 2021

Kinderen in de leeftijd van 9 tot en met 12 jaar worden geïnspireerd door creatief aan de slag te gaan met mooie en nieuwe techniek. Op 10 en 17 november van 10 tot 12 uur vindt er een programma plaats voor de basisscholen. Op 24 november van 14.30 tot 16.30 uur stelt de TechnoHUB haar deuren open voor kinderen samen met hun familie. Begeleiding door een volwassene is dan verplicht

 
Dit om daarmee risico's bij het gebruik van innovatieve machines en materialen te voorkomen.

METAALMAAND

Doe mee en kom kennismaken met leuke techniekworkshops

 Bedrijven uit Woerden e.o. verzorgen zelf de workshops. Kinderen maken kennis met de diversiteit van werken in de techniek waarvan in het bijzonder met metaal, mechatronica en robotica. Ze gaan aan de slag met uitdagende workshops als metaalvouwen, virtueel lassen, 3D printen of een heuse cobot. Ze spelen ook een game over de techcity van de toekomst waarbij ze meer leren over mogelijkheden in de techniek. Het belooft een innovatief, leuk en leerzaam programma te worden.

”Met elkaar moeten we toekomst maken”

De bedrijven zijn partnerbedrijven van de TechnoHUB. Niet alleen verzorgen zij de workshops maar zij kunnen ook alles vertellen over de beroepen en de technische opleidingen die je kunt volgen.