Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

DorpsPlatform Harmelen: Oud & Nieuw samen

publicatiedatum: ma 25 oktober 2021

Het DorpsPlatform Harmelen wil, in samenwerking met de gemeente, onderzoeken of het mogelijk is om tot een gezamenlijk initiatief te komen om het oude jaar in Harmelen uit te luiden en het nieuwe jaar te verwelkomen. Met een gezamenlijke afsluiting en/of viering wil het platform ook het afsteken van vuurwerk in Harmelen verminderen.

 

Oud & Nieuw

Het jaar 2021 nadert alweer z’n einde. Ook dit jaar willen we, in samenwerking met de gemeente, onderzoeken of het mogelijk is om tot een gezamenlijk initiatief te komen om het oude jaar in Harmelen uit te luiden en het nieuwe jaar te verwelkomen. Een belangrijk aspect daarbij is om te proberen het afsteken van vuurwerk in de eigen woonomgeving te verminderen.

 

Graag horen we of er al ideeën zijn over de wijze waarop we in ons mooie dorp oud en nieuw zouden kunnen vieren en of er al plannen ontwikkeld worden. Het is daarbij goed om te weten dat voor sommige activiteiten een vergunning nodig is en dat de gemeente daarbij kan helpen. Ook horen we graag of er bewoners zijn die zich willen inzetten om er een mooi feest van te maken.

 

Reacties kunnen gestuurd worden naar secretaris@harmelen.nu.

Ook kan Jacqueline Dros, onze dorpsambtenaar, hiervoor benaderd worden (dros.j@woerden.nl)