Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Programma Snertweek

publicatiedatum: wo 13 oktober 2021

Vorig jaar voor het eerst en het lijkt nú al een traditie te worden in het stadshart. De Snertweek van 25 t/m 31 oktober . Allerlei festiviteiten zijn bedacht rondom de tradities van de Koeiemart. Helaas nog een keer zónder de Koeiemart zoals we ‘m graag zien. maar wel met een kermis, de poffertjeskraam en allerhande activiteiten bedacht door de ondernemers van de binnenstad voor de SNERTWEEK..

 

Veel activiteiten van jong tot oud.

We trappen af met de Snertverkiezing.

Wie maakt de lekkerste Snert van Woerden. Dit jaar maar liefst twee categorieën: traditionele snert en eigenwijze snert!

 

Verder: een lampionnenoptocht, waarbij de kinderen verkleed als koetjes en kalfjes,

en een een koeiejacht door alle winkelstraten,hele week.Er hebben zich héél veel koeien verstopt in Woerden. Hoeveel kun jij er vinden?

En weet je ook de vragen van de ‘bonte koeien’? Haal de bingokaart en lever ‘m in aan het eind van je Koeiejacht. Je maakt kans op mooie prijzen!

 

loeigoeie koopjes en kraampjes op woensdag 27 oktober.

 

Maar ook een Snertmiddag, een superleuke interactieve familievoorstelling met Tosca Menten, de grappigste kinderboekenschrijfster van Nederland speelt in het Klooster.

 

En je kunt je onderdompelen in koeien en Koeiemart, in de dubbeltentoonstelling van het Stadsmuseum en het pop-up museum.

 

 

En overal kunt je jezelf tegoed doen aan

Kristaljons, poffertjes, oliebollen én

snert natuurlijk.