Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Klein Straattheater Festival

publicatiedatum: ma 11 oktober 2021

Op zaterdag 6 november zal het ‘Klein Straattheater Festival’ plaatsvinden. Diverse (mobiele) acts zullen op deze middag door de gehele binnenstad te zien zijn. De organisatie van het Straatfestival nodigt iedereen van harte uit om een kijkje te komen nemen naar deze prachtige, grappige en verrassende artiesten die door de straten en pleinen van het centrum zullen paraderen!

 

We hebben er lang op moeten wachten..

Door de corona maatregelen kon het festival voor het tweede jaar op rij helaas niet in zijn gebruikelijke vorm plaatsvinden. Nu het grootste gedeelte van deze maatregelen is komen te vervallen, zijn er voor ons festival weer enkele mogelijkheden waar we uiteraard graag op inspelen.

Waarom deze ‘light’ editie?

Voor buitenevenementen is een coronatoegangsbewijs vereist. Omdat wij een open festivalterrein hebben, namelijk de gehele binnenstad, is het voor ons onmogelijk om hier een toegangscontrole te voeren. Voor evenementen met ‘doorstroom’, waarbij men voor een niet al te lange periode op dezelfde plek stilstaat, is het coronatoegangsbewijs niet vereist. Dit biedt ons de mogelijkheid om acts zonder vaste speelplek te verwelkomen.

 

2022.

Uiteraard hopen wij in 2022 weer een volwaardig festival te kunnen organiseren, maar voor nu, na bijna twee jaar afwezigheid uit de Woerdense binnenstad, maken we er graag het beste van.

 

Op naar een spetterend Klein Straattheater Festival!

stichting Straattheaterfestival Woerden