Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Workshop Toveren met Taal, in inloophuis

publicatiedatum: wo 6 oktober 2021

Wilt u zich laten meevoeren op mooie verhalen, gedichten en misschien muziek? Op vrijdagochtend 15 oktober geeft Rianne Rijntjes om 10.00 uur een ontspanningsworkshop ‘Toveren met Taal’ bij Inloophuis ‘Leven met kanker’. De workshop biedt de mogelijkheid om u open te stellen voor nieuwe ervaringen. Het begint met een korte inleiding over de diepere lagen van taal, zoals het gebruik van metaforen.

 

Daarna kunt u uzelf laten meevoeren op de verhalen, boeken en gedichten die worden voorgelezen. De vele dimensies van taal openen als het ware een deurtje in uw onderbewustzijn: de woorden zullen beelden, herinneringen, sfeer en/of emotie oproepen. Het bijzondere is, dat de beleving bij iedere mens anders is.

 

 

Dit is een van de dingen die de mens uniek maakt. Wat roept het bij u op? In de workshop nemen we de tijd om hier met elkaar aandacht aan te besteden. Door middel van een creatieve opdracht (tekenen, schrijven, anekdotes) en/of een goed gesprek gaan we aan de slag. We delen onze luisterervaringen met elkaar. Hoe de workshop verloopt, blijft een verrassing! Op deze ochtend, laten we ons leiden door wat zich aandient.


Het betreft een afwisselende workshop. Het doel is u een ontspannen 1,5 uur aan te bieden, waarin u luistert, creatief kan zijn, een fijn gesprek kan hebben en wellicht een nieuwe beleving kan ervaren.

 

Aanmelden voor deze workshop is noodzakelijk.

Dat kan per telefoon (06-14004496), per email (info@inloophuislevenmetkanker.nl ) of in het Inloophuis op de winlhelminaweg 12 (openingstijden zie de website www.inloophuislevenmetkanker.nl ).

 

Voor wie graag wil komen maar minder mobiel is, geen eigen auto heeft of niet met openbaar vervoer/taxi kan, is AutoMaatje Woerden een optie: thuishuiswoerden.nl/automaatje.