Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

videoshow 27 : Snaktpruk Aftermovie (kunstmarkt)

publicatiedatum: do 23 september 2021

Wat hebben we genoten! Een terugblik op #Snaktpruk, dé Kunstmarkt in het Westdampark van Woerden. Het CPW zet óók op een andere plek cultuurmakers in de spotlights, namelijk eens per jaar op een zonovergoten zondagmiddag in het Westdampark te Woerden. Een grensverleggende en hechte club rood-wit gestreepte vrijwilligers organiseerde een kunstmarkt met verrassende randactiviteiten.

 

Cultuur Platform Woerden organiseert Cultuurcafés om lokale cultuurmakers een podium te bieden. Dat kan nu niet live, maar gelukkig wel in Cultuurcafé “De Video Show”! Elke week staat een andere cultuurmaker in de spotlights.

 

Dit jaar was het heel lang superspannend of het Snaktpruk, zoals de editie dit jaar heette, wel door kon gaan op 5 september vanwege de maatregelen rond corona. Pas anderhalve week van te voren was de kogel door de kerk, ging de vlag uit, vlogen de vissen door de lucht: de vergunning was binnen! Kijk in deze Video Show terug op een sfeervol Snaktpruk met zo’n 50 kramen en iets minder randactiviteiten dan gewoonlijk, maar je begrijpt nu wel waarom.

 

WEBSITES
www.cultuurplatformwoerden.nl
https://rplwoerden.nl/


FACEBOOK
https://www.facebook.com/KunstparkWoe...
Snaktpruk TV aflevering 1 De ømvörmer