Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Mannenochtend Inloophuis

publicatiedatum: za 18 september 2021

Op vrijdagochtend 24 september om 10.00 uur vindt de Mannenochtend plaats van Inloophuis ‘Leven met kanker’ voor een beperkt aantal gasten. Na een kop koffie vertelt Rob van Hoogdalem over de avonturen die hij beleefde tijdens zijn fietstocht naar de Noordkaap. Hij vertrok op 1 juni en kwam op 21 augustus terug.

 

Hoewel mannen ook te maken hebben met de ziekte kanker of met het verlies van een dierbare, blijkt dat zij vaak minder goed aansluiting vinden of andere interesses en behoeftes hebben.

Daarom organiseert Inloophuis ‘Leven met kanker’ met een speciale Mannenochtend op de laatste vrijdagochtend van de maand met een bedrijfsbezoek om zo het nuttige met het aangename te verenigen. Dat de behoefte bestaat, bleek al tijdens de eerste ochtend in januari. De gesprekken kwamen als vanzelf op gang tijdens het bedrijfsbezoek. Ideeën voor aankomende Mannenochtenden zijn van harte welkom, eigen inbreng van de deelnemers wordt bijzonder op prijs gesteld.

 

Zin om mee te gaan? De ochtend is van 10.00 tot 12.00 uur. Aanmelden is wel noodzakelijk. Bel of mail hiervoor naar 0348-447643, 06-14004496 of info@inloophuislevenmetkanker.nl.