Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Programma Regenboogweek ‘Openhartig’

publicatiedatum: za 18 september 2021

Coming Out Woerden organiseert van 10 t/m 16 oktober 2021 de vierde LHBTI+ Regenboogweek Woerden. Het thema is dit jaar: ‘Open Hartig’. Om deze week te realiseren, werkt Coming Out Woerden samen met COC Midden-Nederland, Gemeente Woerden, Woerdense kerken, Galerie Van Slagmaat en Hits & Tits en met steun van het Cultuurplatform en het Bob Angelofonds

 

Vorig jaar maakte covid19 dat de Regenboogweek niet volledig kon doorgaan.

De hoop is dit jaar wel een week van live ontmoeting te kunnen organiseren.

Het thema verwijst naar openheid en coming out, naar de open samenleving, naar het hart en de liefde die voorbij hokjes gaat.

 

Regenboogweek: 10 oktober - 10:00 - 16 oktober - 17:00

 

 

De Regenboogweek vindt elk jaar plaats rond de internationale Coming-Outdag op 11 oktober. Vorig jaar maakte covid19 dat de Regenboogweek niet volledig kon doorgaan. De hoop is dit jaar wel een week van live ontmoeting te kunnen organiseren. Het thema is ‘Openhartig’. Dit verwijst naar openheid en coming out, naar de open samenleving, naar het hart en de liefde die voorbij hokjes gaat.

 

Coming Out Woerden nodigt alle Woerdense scholen, ondernemers en organisaties uit de Regenboogweek 2021 met ons meevieren door de regenboogvlag te hijsen of op andere manieren aandacht te besteden aan deze week!

 

PROGRAMMA

Het programma is een menu met beproefde recepten en nieuwe smaken, voor en door Woerdenaren:

Zondag 10 oktober

    18.30u, Opstandingskerk: Regenboogviering – georganiseerd door de kerken van Woerden, met voorgangers uit de Hervormde gemeente, de Parousiagemeente, de Rooms-Katholieke parochie, de Lutherse en Gereformeerde kerk.

Maandag 11 oktober (Coming-Outdag)
• 16.00u, Westdampark: hijsen van de regenboogvlag – met burgemeester Victor Molkenboer en wethouder George Becht (Cultuur & Inclusie).

    Aansluitend: borrel bij El Rey.

Woensdag 13 oktober
• 14.00u, Eetkamer Bredius Park Oudeland: Tour d’Amour – culturele voorstelling.

    20.00u, De Reehorst: Regenboog Pubquiz – elk jaar een vrolijk en gezellig evenement over actualiteit, sport, muziek én regenboog. Er valt natuurlijk ook iets te winnen!

Donderdag 14 oktober
• 20.00-22.00u, Galerie Van Slagmaat: Regenbooglezing. Meer informatie volgt.

Vrijdag 15 oktober
• 20.00u, Podium Bredius: Regenboog hang-Out 0348 – alcoholvrije avond voor alle openminded jongeren.

Zaterdag 16 oktober
• 15.30u, Galerie Van Slagmaat: feestelijke opening regenboogexpositie.
• 20.00u, locatie geheim: eindfeest – door Hits & Tits! Dé afsluiting van de Regenboogweek vol entertainment en heel veel liefde!

 

Wijzigingen voorbehouden.

Houd op social media @comingoutwoerden (Facebook / Insta) in de gaten voor actuele informatie, aanmelden en eventuele wijzigingen.

 

Voor informatie en vragen: comingoutwoerden@gmail.com.