Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Singel krijgt SUPclean-up

publicatiedatum: vr 17 september 2021

Morgen 18 september is ‘World Cleanup Day 2021’. Tijdens deze dag organiseert Sportsaeck een SUPclean-up op de Singel in Woerden. Hiermee haakt de organisatie niet alleen in op de World Cleanup Day, maar ook op de mobiliteitsweek in de provincie Utrecht. Ook u kan meedoen aan Cleanup Day, in uw eigen buurt of wijk.

 

World Cleanup Day,

Tijdens deze wereldwijde opruimactie geven ruim 180 landen de planeet een grote schoonmaakbeurt. Buurtbewoners, bedrijven, scholen, verenigingen; iedereen kan meedoen!

Heb je een groep deelnemers en locatie al in gedachten of sluit je liever aan bij een bestaande actie? Meld je aan via www.worldcleanupday.nl

Als je materialen (handschoenen, grijpers of vuilniszakken) nodig hebt, laat het de gemeente Woerden weten via afvalscheiden@woerden.nl.

Wij zorgen dan dat het materiaal klaar ligt. We halen het ingezamelde zwerfvuil ook bij je op.

 

 

 

SUPclean-up

De SUPclean-up is van 15.00 uur tot 16.30 uur, op locatie van de Singel. Tijdens de SUPclean-up is het de bedoeling om tijdens het suppen zoveel mogelijk afval uit de Singel te halen.

 

Mede in het kader van de mobiliteitsweek zal wethouder Arjan Noorthoek van de Gemeente Woerden onze actie ondersteunen door op een XXL-SUP-board te stappen en hierbij ook te helpen bij het schoonmaken van de Singel. Mensen die zelf een SUP-board hebben en mee willen helpen, kunnen zich aanmelden via www.sportsaeck.nl of door te bellen naar Marieke Stuiver via 06-15860620.