Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Nieuwe groep Gespreksavonden over Verlies en Rouw

publicatiedatum: di 7 september 2021

Op dinsdagavond 14 september a.s. start Inloophuis ‘Leven met kanker’ te Woerden met een nieuwe Rouw Ontmoetingsgroep rondom verlies van een dierbare door welke oorzaak dan ook. Deze groep is voor mensen die nog aan het begin staan van hun rouwproces. Heeft u enige tijd geleden een dierbare door de dood verloren? Het leven kan daardoor voor u stilgevallen zijn,

 

u bent wellicht gaan ervaren dat alles anders is geworden.

 Er kunnen allerlei gevoelens zijn ontstaan van verdriet, angst en mogelijk een schuldgevoel. Er over praten valt niet altijd mee. De ervaring leert dat rouwende mensen  met andere rouwenden met een soortgelijke ervaring steun kunnen ervaren en zich gehoord en gezien voelen. In een veilige begripvolle omgeving kunt u uw verhaal doen en kunt u luisteren naar wat de ander ervaart. Dit kan een steunende inspirerende werking op u hebben.


We gaan in 6 bijeenkomsten over verschillende thema’s met elkaar in gesprek

De avonden zijn voor iedereen die wil praten over de overleden persoon, en over de ervaringen in die roerige tijd rond het verlies, die behoefte heeft aan een luisterend oor, die ook graag wil horen hoe anderen in een dergelijke situatie met bepaalde zaken en gevoelens omgaan en die handreikingen wil hebben hoe zij het leven weer kunnen leven zonder de ander. We vertellen ons verhaal aan elkaar en dit kan een steunende werking hebben voor u in een begripvolle omgeving.

 

Deze bijeenkomst vindt plaats in Inloophuis ‘Leven met kanker’ aan de Wilhelminaweg 12 te Woerden.
Vanaf 19.15 uur is iedereen welkom. Het programma begint om 19.30 uur en duurt tot circa 21.00 uur.
Om de bijeenkomst bij te wonen is het nodig zich aan te melden. Dit kan per telefoon: 06-14004496,
per e-mail via info@inloophuislevenmet kanker.nl of in het Inloophuis, voor openingstijden zie de website www.inloophuislevenmetkanker.nl.


Aan het bijwonen van deze Informatiebijeenkomst zijn geen kosten verbonden.

Voor wie graag wil komen maar minder mobiel is, geen eigen auto heeft of niet met openbaar vervoer/taxi kan, is AutoMaatje Woerden een optie: thuishuiswoerden.nl/automaatje.