Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

OMD: Klooster een bezoekje waard

publicatiedatum: za 11 september 2021

Muziek, theater en historie tijdens de Monumentendag op 11 september. Dit jaar pakt het Klooster groots uit met een programma voor jong en oud. Er zijn dansworkshops voor kinderen, jongeren en volwassen. In de kelder is er ‘Open Lab’ waarbij iedereen welkom is om de wereld van digitale muziekproductie te leren kennen. In de theaterzolder vinden er heel de dag workshops musical & theater plaats. Ook

 

zijn er inlooplessen; popband, zang, slagwerk en een instrumentenparade waar men verschillende muziekinstrumenten mag uit proberen.


In de theaterzaal vinden er verschillende optredens plaats en in de kelder van het historische pand kun je jezelf omtoveren tot rockster in een ‘rockband photobooth’.


Liefhebbers van theater kunnen tijdens de dag alles te weten komen over de in en outs van het theaterprogramma dit seizoen. Speciaal voor open monumentendag zijn er theatrale rondleidingen met acteurs die historische personages uit de geschiedenis van Het Klooster vertolken.

 

Bezoekers kunnen zich laten meenemen op een reis vol ontdekkingen achter deuren die normaal gesloten blijven voor publiek en nemen een kijkje in de gerestaureerde monnikskamer.