Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Klooster en coronatoegangsbewijzen

publicatiedatum: wo 1 september 2021

Ook Theater Het Klooster gaat werken met coronatoegangsbewijzen. Dat betekend dat u, behalve een geldig toegangsbewijs, zich ook zult moeten identificeren en daarnaast een negatieve testuitslag, of een vaccinatiebewijs of een bewijs van herstel van corona moet laten zien alvorens naar binnen te mogen. Per voorstelling mogen (ten minste tot 20/9) 117 bezoekers, 2/3 van de zaalcapaciteit, worden ontvangen.

 

Tekst: bericht van het Klooster

Onlangs heeft de overheid in haar nieuwe maatregelen aangekondigd dat er bij vertoning van kunst en cultuur voor meer dan 75 personen moet worden gewerkt met coronatoegangsbewijzen.

De culturele sector is afgelopen anderhalf jaar dusdanig lang dicht geweest dat wij als theater de artiesten en gezelschappen zoveel mogelijk willen helpen de zalen weer te vullen.

Dat betekent dat Het Klooster voor toegang vraagt om een coronatoegangsbewijs: een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs van herstel van corona.


Vanzelfsprekend worden onze bezoekers geïnformeerd, mochten zij besluiten hierdoor niet naar een voorstelling te willen, dan kunnen zij uiteraard reedst bestelde kaarten retourneren en contact opnemen met onze receptie.
Door te werken met coronatoegangsbewijzen, kan Het klooster tot 20 september de zaal voor 2/3e vullen. Vanaf 20 september is de overheid voornemens de 1,5 meterregel los te laten en kan Het Klooster door te werken met de coronatoegangsbewijzen weer naar 100 % zaalcapaciteit.

Het besluit hierover wordt door de overheid op 14 september genomen.
De komende weken kan ons publiek hierover meer informatie op de website vinden.

 

Op deze pagina van de Rijksoverheid is meer informatie over de coronatoegangsbewijzen met CoronaCheck te vinden.