Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

27/9 t/m 7/10 = A12 DICHT van Oudenrijn t/m Reeuwijk

publicatiedatum: do 9 september 2021

Herinnering; we plaatsten dit al eerder en er was veel om te doen in de media, maar toch blijken veel mensen dit nog niet te weten, (of te willen geloven) De A12 is van maandag 27 september tot donderdag 7 oktober tussen knooppunt Oudenrijn en Reeuwijk afgesloten voor al het verkeer vanwege grootschalige werkzaamheden. Ook de verbindingswegen en op- en afritten op dit traject gaan dicht.

 

Het is wel mogelijk om bij Nieuwerbrug de A12 op te gaan. Tussen Nieuwerbrug en Reeuwijk zijn minder rijstroken beschikbaar.

 


Extra reistijd door omleidingen

Doorgaand verkeer en bestemmingsverkeer moet rekening houden met grootschalige omleidingen en extra reistijd die kan oplopen tot 60 minuten. Verkeer richting Den Haag kan via de A2, A9 en A4 rijden en verkeer richting Rotterdam via de A2, A27 en A15. Lokaal verkeer kan via gele informatieborden de omleidingsroutes volgen.
Alternatieven

Rijkswaterstaat raadt weggebruikers aan om – voor wie dat mogelijk is – alternatieven te kiezen en de grote hinder te vermijden. Dit kan bijvoorbeeld door thuis te werken, buiten de spits op weg te gaan of met het openbaar vervoer te reizen.