Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

House of arts; exposities en workshops

publicatiedatum: zo 15 augustus 2021

nieuwe expositie mogen inrichten op de bovenverdieping van House of Arts Woerden. Willem Jacobs en Petra Bakker hebben na Rietwerk de expositie Oogstwerk samengesteld. Schilderes Annet Perdijk exposeert deze maand nog op de beneden verdieping. Mooi abstract werk met een fraai kleurgebruik. Verder "gast- exposanten en workshops, vrijdag en zaterdag geopend.

 

Expositie Oogstwerk
Willem Jacobs heeft het afgelopen jaar mogen fotograferen bij Dirk Quartel en Karin van Ulden. Een landbouw bedrijf in Werkendam waar allerlei gewassen worden verbouwd.

Willem heeft het oogstwerk prachtig op camera kunnen vastleggen in het afgelopen jaar.


Petra Bakker heeft nieuwe poëzie geschreven en ook prachtige sieraden gemaakt. Ook zijn er gedichten van Willem te lezen maar liefst draagt hij ze aan u voor.

Komt u ook langs om te luisteren en kijken naar de mooie expositie Oogstwerk?

 


Schilderes Annet Perdijk

Zij exposeert deze maand nog op de beneden verdieping. Mooi abstract werk met een fraai kleurgebruik. 

Bij haar schilderijen bouwt Annet de verfhuid van acrylverf laag over laag op het doek. Zo ontstaan diverse gevarieerde effecten in gelaagdheid en doorwerkte composities. Haar werken zijn meestal groot en robuust van formaat , die vooral kracht en stoerheid uitstralen. Werken vanuit enthousiasme, een gevoel van vrijheid en fantasie, zonder vooropgezet plan, werkt voor Annet het beste. In sommige van haar werken is de acrylverf gecombineerd met zand en /of papier wat haar schilderijen een 3D effect geeft. Prachtige kleurcombinaties en verrassende schilderijen!

 

Gastexposant Hilde Fincken.
Prachtige uilen, roofvogels, koeien en paarden van keramiek.
Hilde gebruikt bij haar keramiek beelden oxides die een prachtig kleurenspel geven en altijd weer een verassing zijn als ze uit de keramiekoven komen. De beelden kunnen zowel binnen als buiten worden neergezet. Hilde weet de ziel van de dieren goed te vangen in haar kunstwerken.

 

De boetseer workshops "maak je eigen kunstwerk"

Deze gaan in september weer van start. Je kunt je via de email opgeven: houseofartswoerden@gmail.com

 

Openingstijden
In de zomermaanden is House of Arts Woerden geopend op vrijdag en zaterdag van 11:00 uur tot 16:00 uur.

 

House of Arts Woerden, Molenstraat 40 ( onder de molen centrum Woerden )