Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Kameryck- Pop Up Camping

publicatiedatum: vr 16 april 2021

Buitenplaats Kameryck opent op 23 april "de deuren" van een heuse pop-up camping! Wakker worden met uitzicht over de polders van het Groene Hart. Je hoort de vogels fluiten en je kunt ultiem genieten van rust en ruimte. Het idee voor de camping is eind 2020 ontstaan, tijdens COVID-19 en wordt nu in april gerealiseerd.

 

Bron: persbericht Kameryk

 

De camping is toegankelijk voor jong en oud. Of je nu uit de buurt komt of van ver, er is voor iedereen iets leuks te beleven op onze buitenplaats. Zo kunnen de kinderen genieten van de kinderboerderij en het pierenbadje in de zomer en is er voor de andere gasten natuurlijk onze Pitch&Putt- en voetgolfbaan. Maar, heerlijk fietsen en wandelen door het Groene Hart kan natuurlijk ook.”

 

Wat is een goede pop-up camping zonder een goed restaurant? Een absolute pré aan deze locatie is natuurlijk Restaurant ’t Ryck. Geweldig lunchen, borrelen en dineren aan het water. Veel van deze gerechten komen rechtstreeks van de hout gestookte buitenkeuken. Uiteraard zodra het restaurant open mag.

 

Tot die tijd kunnen de gasten maaltijden afhalen. Het is ook mogelijk om afgebakken broodjes, croissants en andere producten te bestellen voor in de ochtend.

 

De camping is open van 23 april tot 29 augustus 2021.