Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

3e Popronde opnieuw verplaatst

publicatiedatum: do 15 april 2021

We waren hoopvol en misschien een tikkie naïef, maar we zagen onszelf echt weer in een poppodium of theater zitten, op afstand en misschien met maar 30 personen. Maar helaas houdt de pandemie aan, daalt het aantal besmettingen niet en worden de maatregelen tot tenminste 20 april 2021 niet versoepeld. Daarom hebben we besloten om de Tiendaagse als landelijk event niet door te laten gaan.

 

popronde

De onzekerheid dat na de 20ste de podia wel weer voor publiek open mogen is te groot, en mochten ze wel weer open kunnen, dan is de aanlooptijd om een Popronde te organiseren te kort.

 

Natuurlijk blijven we het talent uit de Popronde selectie promoten.

Daarom zijn wij volop bezig om samen met de coördinatoren alternatieven te organiseren. In sommige steden zijn er plannen om te streamen, o.a. Den Bosch, Rotterdam en Den Haag gaan online door, en mogelijk volgen er nog andere steden..

 

Daarnaast is er natuurlijk Popronde Daily met nieuws, interviews, mooie verhalen en iedere maandag de nieuwste releases uit Poprondeland!

 

maandag 3 mei

Dan presenteren we de selectie voor Popronde 2021 via  3voor12 Radio op 3FM.

We zijn positief dat we met deze selectie weer een reguliere Popronde kunnen organiseren, vanaf 11 september tot en met 27 november.

(bericht van organisatie Popronde 31 maart)

 

Woerden

Uit bovenstaande tekst kan je opmaken dat óók 2 mei (als laatste genoemd als mogelijke datum) NIET doorgaat. Wanneer wel? Wij weten het helaas ook niet en de organisatie zelf net zo min, het virus(beleid) maakt "rare sprongen", maar we houden je zo goed mogelijk op de hoogte.

(en we wensen de organisatie van de Popronde veel sterkte toe in het ontwikkelen van alternatieven en plannen van data.)

Redactie CultuurLokaal