Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Workshops Positieve gezondheid

publicatiedatum: zo 4 april 2021

Twee (online) Workshops van de VrijwilligersAcademie op 7 april en 16 april 2021. Gezondheid is iets waar we allemaal dagelijks mee te maken hebben. Het ene moment zit je beter in je vel dan het andere moment. Wat maakt dat je soms veranderingen beter aankan en hoe kun je hier zelf meer invloed op uitoefenen? En natuurlijk niet alleen in je eigen leven, maar ook in je vrijwilligerswerk.

 

De belangrijkste vragen zijn eigenlijk iedere dag weer.

Wat vind JIJ belangrijk en waar word JIJ blij van?

 

  • Workshop Positieve gezondheid
  • 7 april en 16 april 2021
  • 19:00 - 21:00 en 10:00 - 12:00 uur
  • KLIK op de datum voor aanmelden.

Tijdens de twee uur durende praktische online workshop wisselen we theorie en eigen ervaringen af met het zelf actief aan de slag gaan. Iedereen staat centraal en hoe mooi is het als we met elkaar ontdekken waar je in je leven invloed op kunt hebben en waar je je regie kan nemen op je eigen leven.


De belangrijkste vragen zijn eigenlijk iedere dag weer. Wat vind JIJ belangrijk en waar word JIJ blij van?

Esther van der Tak, Woerdense, 43 jaar, heeft de afgelopen jaren als veel met haar eigen veerkracht te maken gehad door o.a. het krijgen van een chronische aandoening wat haar leven enorm heeft doen veranderen. In positieve zin!

Ze is geraakt door het concept van positieve gezondheid en mag zich trainer noemen rondom positieve gezondheid. Ze geeft al een aantal jaar met veel plezier de workshop Positieve Gezondheid op vele wijzen. Ze kijkt ernaar uit om met de vrijwilligers van Hart voor Woerden aan de slag te gaan!