Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Snellerpoort, presentatie plannen

publicatiedatum: di 16 maart 2021

Op 11 maart had de gemeenteraad een themabijeenkomst waarin werd toegelicht hoe de plannen rond Snellertpoort (o.a. stationsgebied en oude Minkema) en Snel en Polanen tot stand zijn gekomen en welke invloed de raad hierop (nog) kan uitoefenen. medio april moet de raad besluiten over de plannen. De presentatie (vol superlatieven) lijkt, een beetje, op de release van een trendy merk van een reclamebureau.

 

Website

 

Straks, na na vaststelling van de bestemmingsplannen door de raad (medio april), komt er zelfs een eigen website voor gebiedspromotie van de plannen waarop je zelfs kan rondlopen door de wijk via een 3D digitale kaart. (www.snellerpoort.nl.)

 

Plan (2019)

 

 

Superlatieven

Het wordt een hoogwaardige moderne, uitnodigende,  aantrekkelijke, levendige, inclusieve, toegankelijke, sociale, weerbare, energiezuinige, verbindende, Natuurvriendelijke, groene, verkeersluwe en verkeersveilige buurt volgens de presentatie.

Het bevat straks een wandelpromenade, parkje, snelle fietspaden, 800 woningen/appartementen, uitbreiding van het winkelcentrum (supermarkt, parkeergarage en 100 extra appartementen).

Het geheel moet uitnodigen tot verblijven, spelen, bewegen en ontmoeten.

 

Zelf de presentatie zien, bekijken, beleven, beoordelen, voelen? KLIK hier